Not VB Wanna-Be :p

It takes many days for me considering about to let go my horrible long hair to get this medium short hair cut. I was so sick of my dry & partially–tend-to-be-red hair as remained colored hair in the past time. For now I’m not interested anymore to get my hair colored.

So there I went. It was so silly that my heart bumping as if I was gonna meet a dentist. I was not really sure to get a short hair cut after 5 years of getting used to have this long hair. Sat down on the chair and waiting while praying that the hair stylist would give me brand new look, of course the good one or she’d die coz I’d like to kill her.

koran1232.jpg

And above is the result. I’m satisfied enough of my new look. Yesterday my CEO’s wife & our design manager ran into me and said I look fresher *blushing* I’d like to let my hair grow longer again later. Btw, I’ve learned that experimentation sometimes can be good. trying new color or new hair cut or whatever dealing with new look can be fun 🙂

Advertisements

14 thoughts on “Not VB Wanna-Be :p

  1. ih… acia imuuuuuttt… hihihi…

    btw, VB itu tadinya gw pikir Visual Basic.. ternyata… Victoria Beckham ya? wakakakak…

    jangan2 gara2 terpengaruh postingan gw, jadi beneran pengen punya suami ke Beckham. kekekekek…

  2. cakepp.. cakepp…

    g tadi jg kirain Visual Basic T_T
    btw, terakhir g ke salon mo potong pendek jg, tp dibilang ama stylistnya, mending panjang d… dan akhirnya ga berubah… kyknya da berkali2 niat potong pendek ga kesampaian trus 😛

  3. semua pada mikir visual basic ya.. xixixixi..
    bagus model rambutnya.. emang pendek lebih keliatan seger..
    Gua kemaren juga pengen potong model rambut nicole ritchie yg pendek itu + diwarnain.. tapi akhirnya ga jadi juga.. huehuehue.. cuman potong doank, itupun tidak pendek banget..

  4. wah2…emang it2 otaknya ga jauh dari kompie :))

    @acen147: o ya..tenkyu2 pas bener ya sus ma postingan lu maren :))

    @nattever: cie Nat bisa aja mujinya :”> aselinya mah ga imut2 cie, tepuan kamera aja itu mah :p

    @yz: tenkyu… =)

    @ litz: emang stylist di salon tuh sangat mempengaruhi ya 🙂

    @ anungnymous: VB itu kembaran gw nung: bini beckham :p iya niy masi mo dipanjangin kalo rambut jagungnya dah sehat 🙂

    @Epi: emang sih sayang banget apalagi kalo rambutnya sehat 🙂

    @sakuralady: gw juga awal2nya ragu2 makanya berminggu2 baru motong segini, mumpung masi muda , give it a try loh 🙂

  5. Pingback: Turns 24 « a Cup of Ciappuccino

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s